Skip to main content

Vacature BAAP assistent bij Vakgroep Fysica

  • March 27, 2018

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Onderwijs
Begeleiding oefeningen en labo’s in de fysica (in het bijzonder labo’s en oefeningen algemene fysica 1-2BA, labo astrofysica 2-3BA).

Onderzoek
Onderzoek binnen het departement Natuurkunde aan de VUB, leidend tot een doctoraat in de Wetenschappen in een van de volgende deeldomeinen van fysicaonderzoek aan de VUB: astrofysica, theoretische, phenomenologische en experimentele elementaire deeltjesfysica, astro-deeltjesfysica, toegepaste fysica.

VEREISTEN

De kandidaat is houder van een diploma Licentiaat/Master in de Natuurkunde of Ingenieurswetenschappen. Ervaring met practica strekt tot aanbeveling.

AANBOD

Als werknemer van de Vrije Universiteit Brussel beweeg je je dagelijks in een dynamische, diverse en veeltalige omgeving. Onze campussen zijn allebei gelegen in het midden van een groene oase aan de rand van het centrum van de hoofdstad van Vlaanderen, België en Europa.  Dat centrum, met al zijn mogelijkheden, bereik je met het openbaar vervoer in minder dan een halfuur.

In functie van je ervaring en je academische merites ontvang je een salaris in een van de barema’s die door de overheid worden vastgelegd.  Standaard hoort daar een hospitalisatieverzekering en het kosteloos gebruik van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer bij.  Fiets je liever naar je werk, dan staat daar ook een vergoeding tegenover. Op beide campussen staan uitgebreide sportaccommodaties tot je beschikking en een kinderdagverblijf bevindt zich op wandelafstand.

Meer info vind je op de https://intranet.vub.ac.be/ onder de rubriek ‘ toekomstige werknemers’

De voorziene startdatum is 1 oktober 2018. De duur van het contract is 2 jaar (eventueel verlengbaar met 2x2 jaar)

HOE SOLLICITEREN

De kandidaten worden verzocht gebruik te maken van het daartoe bestemde kandidaatstellingsformulier met verklaring vrij onderzoek en cumulatieformulier dat kan bekomen worden op het secretariaat van de desbetreffende faculteit of op de Dienst Academisch Personeel (tel: 02/629.22.65) van de Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2 te 1050 Brussel. De weblink van dit formulier is: http://www.vub.ac.be/DP/vacature/kan_AP.pdf

De kandidaatstelling bevat ten minste volgende bijlagen:

  • een beknopt cv
  • het academisch dossier met alle relevante elementen
  • een bondige motivering van de kandidaatsstelling met inbegrip van een toelichting over de uitbouw van het toekomstig onderzoek
  • diploma's

Eén ingevuld kandidaatstellingsformulier dient gericht te worden aan de vakgroepvoorzitter van het Departement Natuurkunde, Prof. Dr. Jorgen D’Hondt, Pleinlaan 2 te 1050 Brussel; en via email naar het secretariaat van het Departement Natuurkunde t.a.v. Mevr. Merel Fabré, secrfys@vub.be

De kandidaturen worden ingewacht tot 1 mei 2018, additionele studieresultaten kunnen nadien toegevoegd worden aan het dossier.